От Фейсбук профила на Карлос Контрера   В деня за размисъл

...
От Фейсбук профила на Карлос Контрера   В деня за размисъл
Коментари Харесай

Контрера: Терзиев, ДБ и „Спаси София“ готвят саморазправа в администрацията на СО и районите

От Facebook профила на Карлос Контрера   

В деня за размисъл - ето ви една тематика за размисъл.

Придворните пажове на Терзиев, главно от Демократична България и Спаси София, към този момент се заканват по какъв начин ще саморазправят с всеки от администрацията на Столична община и регионите, който не е склонен с тях и им опонира. Правят описи на неуместни, вършат описи с политически назначения, които да конфигурират без състезания на основни позиции. Това, несъмнено, може да стане единствено с подписа на кмета на София, в случай че приказваме за администрацията. За общинските сдружения - след глоба на СОС.

Розово-лилавият болшевизъм се готви да се вкопчи в най-голямата община в България. Ако Терзиев стане кмет, де, тъй като в случай че не стане тия описи за чистки, ще си ги заврат в... чекмеджетата. Интересното е, че с цел да се случат нещата на розово-лилавите хунвейбини ще им би трябвало и болшинство в СОС. В момента нямат такова. Има два разновидността - с ГЕРБ или с Българска социалистическа партия. Дали ГЕРБ ще се слагат в ролята на прислужници на ППДБ-Спаси София в СОС е основен въпрос? Дали Българска социалистическа партия биха се съюзили с ППДБ-Спаси София на инат на всичко, което се изприказва в последните месеци. Много ще е забавно Българска социалистическа партия да застане един до друг с ДСБ. Или пък охулваните до през вчерашния ден вечерта ГЕРБ с Борис Бонев.

Ключът е в това, кой ще е кметът.

Борисов ясно сподели, че в случай че е Терзиев, ще има сглобка. За това предупреждавах и предизвестявам от месеци. Посолството по този начин го е затиснало, че няма мърдане. Така гласоподавателите на ГЕРБ ще бъдат изпързаляни за следващ път и с техните гласове ще ръководят джендърите. Ако кмет е Григорова, излиза, че ще ръководи в малцинство. Това значи, че Българска социалистическа партия ще би трябвало да работят или с ППДБ, или с всички останали против ППДБ.

В този комплициран пъзел за жалост пленник ще са жителите, само че каквото си поръчахме на 29-ти октомври, това ще получим в идващите четири години.

Verba volant scripta manent.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР